Klienters berättelser

KLIENTERS BERÄTTELSER

Läs spännande berättelser från klienter som gjort Regression, Progression, Känsloresan och Tidigare liv meditation.

Regression gjord juni -18

"Jag var hos Ewa på Inre Harmoni för några månader sedan, av ren nyfikenhet om tidigare liv och om någon i min närhet idag fanns med mig även i tidigare liv. Jag hade tankar om "tänk om jag inte uppelver nåt", men så fel jag hade. Jag fick till och med uppleva två liv; ett på 1500-talet och ett på 1700-talet. I båda liven fanns en person med som finns i min närhet idag också. I båda tidigare liv skildes vi åt av yttre omständigheter.

Efter sessionen dyker oftast fragment upp av dessa tidigare liv som jag behöver bearbeta, vilket jag gör genom att acceptera händelsen och sedan släppa den. Fragmenten kommer upp alltmer sällan vilket jag tolkar som att jag har bearbetat dem färdigt.

Jag kan berätta att ytterligare har hänt efter detta. Det visade sig att den jag träffade i båda liven och som finns i min närhet idag är min tvillingsjäl, eller "twinflame" och vi har levt otroligt många liv tillsammans. Så sessionen hos dig var bara inledningen till en resa mer fantastisk än jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag är dig otroligt tacksam för detta att du hjälpt mig anträda denna resa.

Att ha varit på en sådan terapi hos Ewa var något av det bästa jag gjort. Du som funderar på det; till dig vill jag säga att tveka inte. Ewa för dig varsamt och lugnt dit ditt undermedvetna vill föra dig. En helt fantastisk resa!"

                                                                                                                                                                                                                               Gudrun Malmquist

 

Regression gjord augusti -13

"Jag gjorde min regression hos Ewa Hermansen med tanke på att lindra allergi.

Ewa ledde mig in i ett tidigare liv på ett mycket behagligt sätt och jag kom direkt in i ett liv där jag var en fattig pojke. Jag hade tappat bort mina föräldrar, så jag stal mat och blev jagad för det. En kvinna bjöd mig på fisk som var metallfärgad, jag mådde illa av den och kräktes.

Sedan kom jag in i ett liv som jag såg det, ett mycket grått liv. All min omgivning kändes grå och dyster och jag var en olycklig människa. Vandrade på “kullerstenar” ibland i träskor men oftast barfota. Jag var fattig och oälskad. Kände mig verkligen olycklig.

Så träffade jag på någon som jag trodde skulle hjälpa mig . Den/dessa människor förde mig till ett rum med ett bord i typ rostfritt stål och där fick jag ligga fastspänd. Det fanns “vask” och en massa grytor , hinkar mm i just metall. Kallt och grått. Jag kände hopplöshet och besvikelse, jag hade trott att jag skulle få det bättre. Antagligen gjordes det olika experiment på mig . Jag tror att jag ofta var medvetslös. Till slut dog jag och då kände jag frid.

All denna metall vad betydde den för mitt nuvarande liv? Eftersom jag led av nickelallergi så var detta kanske en förklaring.

Jag upplever att min nickelallergi blev mycket bättre efter regressionen och är idag nästan helt borta. I detta livet avskyr jag fortfarande att gå på kullerstenar."

                                                                                                                                                                                                                                  Britt-Marie Ryd

 

Regression gjord augusti -18

Detta var min andra gång hos Ewa. Denna gången ville jag komma till orsaken till bland annat värken i min vänstra höft.

När Ewa bad mig att titta ner på mina fötter så hade jag svårt att se dem. Jag hade även svårt att känna dem. När jag försökte röra ena benet så kändes det som ett enda stort ben, det kändes som dem satt ihop. Jag kände mig väldigt lätt och som jag flöt. Jag försökte komma fram till logiken i det hela och det tog tid .Var jag människa? Var jag en sjöjungfru? Det var det ända logiska jag kunde komma på då jag fortfarande var en del människa för vad annars skulle jag vara?

Ewa försökte hjälpa mig att komma på svaret genom att ställa frågor. Till slut frågade hon, Är du en fisk? JAAAA JAG ÄR EN FISK tänkte jag. Jag var en mellan stor silver, blå och vit han fisk. Jag älskade att simma upp till ytan för att titta på solen och jag kunde bara se hav så långt ögat räckte.

Ewa frågade om jag hade barn, Nej. Hade jag någon annan i min närheten? Ja, jag fick se en hona. Jag längtade efter att få träffa henne och vi brukade busa och simma runt hela dagen lång. Jag kände en oerhörd kärlek till henne men än en gång försökte jag tänka logisk. Fiskar har inga relationer. Men jag kände mig så nära henne så jag frågade Ewa har fiskar flickvänner? Samtidigt som jag säger det hör jag hur löjligt det låter och skrattar. Klart fiskar har flickvänner.

Orsaken till min värk i höften var att jag hade simmat in i ett olagligt fiskarnät som hade krokar på sig. Jag hade fastnat med en krok i höften och jag kunde känna hur intensiv smärtan var. På exakt samma ställe som jag har ont i livet nu. Jag kunde känna paniken och hur rädd jag var. Jag försökte vicka mig loss och ju mer jag försökte ju större blev hålet som kroken hade orsakat. Ewa frågade mig om jag hade ont, Ja svarade jag. Smärtan och känslorna var så intensiva och verkliga.

Genom att förstå det jag gick igenom och jobba igenom de känslor som var relaterade till det livet är jag idag helt smärtfri i höften. På köpet har jag fått mer förståelse för djur. Jag vet nu att djur kan känna kärlek, glädje, smärta, rädsla och att de har flickvänner.

För mig så har regression varit det bästa valet och Ewa är fantastisk, man känner sig så avslappnad och bekväm med henne.

                                                                                                                                                                                                                               Amanda Arvblom

 

© Inre Harmoni 2019 All rights reserved