Personlig & andlig coaching

PERSONLIG & ANDLIG COACHING

Nå dina mål och gör det du vill!

Vill du nå nya höjder, leva din dröm, utforska nya områden och utveckla dig personligt och andligt?

Vi har alla drömmar och önskningar om vad vi skulle vilja göra, men förverkligar vi dom?

Det kan vara stora drömmar eller små, något du vill göra ofta eller bara ibland, för en liten skara eller gå all out public. Hur det än är med dina önskningar och drömmar, så finns det lösningar.

Jag har, helt oplanerat, börjat med att coacha människor i deras personliga och andliga utveckling.

Det började med Marie Lind, som idag är Regressionsterapeut, som jag under 2 år undervisade i regressionens fantastiska värld. Därpå följde Amanda Arvblom, Sandra Magnusson och Anneli Cederholm. Dom har alla betytt mycket för min egen insikt om att följa minsta motståndets lag.

Coachning i personlig & andlig utveckling. Vi träffas personligen eller över Skype/Messenger. Du berättar om din situation och var du står nu, vad dina önskningar och drömmar om framtiden är, om det finns några blockeringar/hinder som du är medveten om och annat som du tycker är viktigt.

Jag berättar det jag får fram genom din och min guide, andra som är med under sessionen och från den erfarenhet jag har samlat genom åren i mitt andliga arbete. Det kan t.ex vara vad du behöver göra för att nå dina mål eller särskilda förmågor/gåvor som du har. Varje session är unik och det blir det som du behöver som kommer. Vi lägger upp en arbetsplan för dig och hur många gånger vi ses eller hörs bestämmer vi efter hand.


Tycker du att detta är något för dig så bokar jag gärna en tid med dig. 

Varmt välkomna!

© Inre Harmoni 2020 All rigths reserved