VIKTIGT!

VIKTIGT!

VIKTIGT ATT VETA OCH TÄNKA PÅ INFÖR OCH EFTER DIN SESSION!

Under en Regression, Progression och Känsloresan är det mycket viktigt att du tillåter dig att känna de känslor som kommer upp. Jag trycker hårt på känslorna när de kommer, det är för att du verkligen ska gå in i känslan och känna den till 100%. Det är i undanträngda känslor som våra problem ligger och ju mer vi tillåter oss att känna dom, desto snabbare kan dom healas och försvinna.

Det kan hända att du i en Regression eller Progression upplever något helt annat än det du hade tänkt dig. Det är då ditt undermedvetna som går in och låter dig uppleva något som är viktigare för dig att få vetskap om just nu. Det är fullt möjligt att sedan gå vidare till det som du vill veta eller uppleva, beroende på hur sessionen utvecklar sig.

Efter att du har gjort en Regression, Progression eller Känsloresan är det mycket viktigt att du fortsätter att känna de känslor som kom upp under din session. När känslorna kommer upp visar din kropp att den jobbar med dom och det är viktigt att du hjälper till i det arbetet.

När du har gjort en Regression, Progression eller Känsloresan rekommenderar jag att du låter det gå en tid innan du gör andra behandlingar. Minnena, händelserna och känslorna som du fått upp under sessionen behöver tid för att healas. Det kan ta veckor, t.o.m månader innan allt har kommit på plats och du har släppt de händelser och känslor som du upplevde under sessionen. Ge dig själv den tiden för att läka.

Ewa Hermansen

Inre Harmoni - Möjligheternas väg till ett friare liv

© Inre Harmoni 2020 All rights reserved